Tijdslijn 98 dagen (woe 30 nov 2022 ... don 25 aug 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Houden de kraaien voor Allerheiligen al school, zorg dan voor hout en kool.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Last but not least! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Henk Kloepping   
maandag, 3 oktober 2022
Harry bliede!Terwijl het stem-team zich de blaren op de hakken liep in Groningen deed Harry Blankena, in alle rust, als laatste van de jaargang 2022 zijn praktijkproef. En wat denk je: geslaagd!
Lees verder...
 
📹 Alex heeft gestemd! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Werkgroep 22   
zondag, 2 oktober 2022
Bedankt voor het stemmen!De laatste uren gingen voorbij en toen was het middernacht, 3 oktober en sloot de stembus. We kijken terug op een intense campagne waarin we tot in Valencia actie hebben gevoerd. Allen die op ons hebben gestemd: van harte bedankt! De uitslag krijgen we op 11 oktober aanstaande. 

 

PS: het filmpje met Alex Vissering vind je verderop in dit artikel.

Lees verder...
 
📹 Wiebe ook gestemd! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Werkgroep 22   
zaterdag, 1 oktober 2022
Zotterdagmörn - Radio Noord!Vanmorgen besteed RTVNoord opnieuw aandacht aan onze actie. Wiebe Klijnstra hield een radio interview. Onze molenaar en instructeur Vincent Mathlener had zijn telefoon bij zich en maakte er een mooie opname van. Zo kun je meekijken hoe zo'n interview gaat - maar ook: horen wat er gezegd werd. De ploeg vrijwilligers is bijna oververhit geraakt, nog een paar dagen maar. De stemming sluit morgenavond, middernacht.
Lees verder...
 
Bokpop! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Werkgroep 22   
vrijdag, 30 september 2022
Bokpop (banner) Vanavond staan onze vrijwilligers in Siddeburen om bezoekers van het internationaal bekende Bokpop festival op de mogelijkheid te wijzen te kiezen voor onze molen in Noordbroek.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 5 - 8 van 406
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: de avond verloopt vrijwel droog, al kan zeer lokaal wat lichte regen vallen. Ook gedurende de nacht blijft het op de meeste plekken droog en lokaal kan mist ontstaan.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-