Tijdslijn 98 dagen (zon 20 sep 2020 ... maa 15 jun 2020)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als de R is in de maand, is het weer niet altijd meegaand.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Ommetje 25 mei Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de Commissie Communicatie   
maandag, 28 mei 2018
Westerse Molen, OmmetjeNIEUW SCHEEMDA –  Het Ommetje Westerse Molen van de Molenstichting Midden- en Oost- Groningen (MSMOG) is afgelopen vrijdag 25 mei om 13.30 officieel geopend. In de Galerie Waarkunst aan de Hoofdweg 1 in 't Waar namen Laura Broekhuizen-Smit, loco-burgemeester van de gemeente Oldambt en de heer Geert Jan ten Brink, dijkgraaf van het waterschap Hunze en Aa's de opening voor hun rekening.
Lees verder...
 
Opening Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de Commissie Communicatie   
dinsdag, 15 mei 2018
PersberichtPERSBERICHT - NIEUW SCHEEMDA - Het Ommetje Westerse Molen van de Molenstichting Midden- en Oost- Groningen (MSMOG) wordt vrijdag 25 mei om 13.30 officieel geopend bij de Galerie Waarkunst, Hoofdweg 1 in 't Waar door mevrouw Laura Broekhuizen-Smit, loco-burgemeester van de gemeente Oldambt en de heer Geert Jan ten Brink, dijkgraaf van het waterschap Hunze en Aa's.

De Molenstichting wil met dit ommetje haar doelstelling voor het behoud van haar molens als cultureel erfgoed onder de aandacht brengen van een breed publiek.

Lees verder...
 
Molendag Stel's Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Mischa Habermehl (MIO)   
zaterdag, 12 mei 2018
Stelling Stel'sWe kunnen vandaag terugkijken op een hele mooie molendag op Stel’s Meuln in Harkstede. Chris West en ondergetekende waren blij elkaar weer eens te ontmoeten na een lange winterperiode. De zon was erbij en de wind kwam later ook. Genoeg om het luiwerk eens goed te testen en alles weer eens voldoende te smeren en laten draaien. Er kwamen ruim 25 mensen de molen bezoeken van jong tot oud. Uit Duitsland, Polen, Letland, Nederland en natuurlijk de vaste supporters uit Harkstede en ommeland.
Lees verder...
 
Molendag 2018 Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de Commissie Communicatie   
vrijdag, 11 mei 2018
Zakken!Op 12 mei is het Nationale Molendag. Veel van onze molens zullen geopend zijn. In Harkstede is onze Amerikaanse molenaar Chris West aanwezig om u in zowel Nederlands als Engels te woord te kunnen staan.  Verder wordt ook dan weer het traditionele "Rondje Harkstede" georganiseerd.  Maar er is meer te beleven rond onze molens..
Lees verder...
 
<< Start < Vorige 9 10 11 12 13 14 15 16 Volgende > Einde >>

Resultaten 53 - 56 van 353
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vandaag is het zonnig, alleen in het uiterste zuiden kan wat hoge bewolking voorkomen. Het blijft droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Wadden tot 25°C in het zuiden.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-