Tijdslijn 98 dagen (woe 30 nov 2022 ... don 25 aug 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Donder in november, laat een jaar goed verlopen.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
🔊 📹 Harma der weer! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Werkgroep 22   
dinsdag, 27 september 2022
Harma bie meulen in NoordbroukVanavond, vanaf 18.00 uur, is Harma Boer opnieuw te gast op onze molen "De Noorstar" in Noordbroek. Zij is daar dan al voor de tweede keer in het kader van onze actie "Laat de Noordstar weer stralen". Verder gaf Bert Steenhuizen een interview voor Groningen1, de regionale radio van Zuid-Oost Groningen (zie vervolgpagina). Onze vrijwilligers zijn volop aan het werk om in deze laatste week nog zoveel mogelijk mensen te overtuigen dat men moet stemmen op onze molen. Stemmen kost niets, kan zelfs een prijs opleveren en levert ons per stem een euro op. Doen dus!
Lees verder...
 
🔊 Boeskoolmarkt Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Tim Smit   
zaterdag, 24 september 2022
Ter Apel stemt! (banner)Vandaag is de molenprijs onder de aandacht gebracht bij de Boeskoolmarkt in Ter Apel. Met een handvol vrijwilligers werd een mooie stand bemand. Met gele banners en de inmiddels bekende gele t-shirts mét QR code werden volop mensen aangesproken op de zeer bekende streekmarkt en aangemoedigd te stemmen op de site van de Hollandsche Molen.
Lees verder...
 
Windlust mail Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Lex van der Gaag   
vrijdag, 16 september 2022
De Dellen ontluisterdLex van der Gaag, molenaar van de Windlust, schrijft regelmatig aardige stukkies voor de dorpskrant "Schildjer Proat", die in en rond het dorp Overschild wordt gelezen. Ook voor niet-Schildjers interessant, dacht de webmaster. Dus hier integraal het laatste nieuws uit Overschild.
Lees verder...
 
📹 Stem op de Noordstar! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Werkgroep 22   
zaterdag, 10 september 2022
RTVNoord bij de NoordstarDe MSMOG deed verleden jaar mee met een actie van De Hollandse Molen en de Vriendenloterij, om kans te maken op 75.000 euro. Daar vielen we toen net buiten - we werden tweede. Mooi, maar dat kan beter. En dus doen we ook dit jaar weer mee. De MSMOG verheugt zich in meer dan gemiddelde aandacht van onze regionale omroep, RTVNoord. Zij zijn net als wij bezorgd om de Groninger cultuur, waar molens een vaste plaats innemen. En ze waren er dus bij toen onze actie "Laat de Noordstar weer stralen" startte. Het video-verslag kunt u hier zien.
Lees verder...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 12 van 406
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: de avond verloopt vrijwel droog, al kan zeer lokaal wat lichte regen vallen. Ook gedurende de nacht blijft het op de meeste plekken droog en lokaal kan mist ontstaan.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-