Tijdslijn 98 dagen (don 6 aug 2020 ... vri 1 mei 2020)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Menigeen heeft het al ondervonden, wervelwinden zijn aan augustus verbonden.
Nieuws!
Molenpartners
Organisaties buiten de molenwereld waar we mee samenwerken.
  Link
  Link   De Fraeylemaborg
De Fraeylemaborg is meer dan zeven eeuwen geleden onstaan. We werken regelmatig samen met de mensen van de Fraeylemaborg en organiseren evenementen waarin borg en molens centraal staan.
 
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vannacht is het helder, maar vooral in het westen en noordwesten is er af en toe hogere bewolking aanwezig. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C en de wind is zwak en variabel.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-